El Cadet Groc del Pardinyes va guanyar el primer partit de la segona fase a domicili al Tremp per 48-54, en un matx intens i competit, i amb dinàmiques canviants per ambdós equips.

Així, el primer quart va ser de lleuger domini visitant, amb dos equips tamptejant-se les forces i intentant imposar cadascú el seu estil de joc. La igualtat va continuar al marcador, si bé el Tremp guanyava el segon parcial de 6 punts i capgirava el marcador al seu favor al descans (29-26).

Al tercer quart, el Pardinyes va patir l’encert de tir exterior del Tremp que amb dos triples ficava terra pel mig, (41-33 min. 29) i el Pardinyes agafant-se al partit al final del quart (41-37). El Pardinyes tornava a estar al partit i a l’inici del darrer quart es ficava per davant al marcador (41-42). Moment d’alternances però, era el Pardinyes qui portava el ritme del partit i amb un parcial de 0-10 (45-52, min 39) sentenciava el matx a favor seu fins al 48-54 final.

48 C.B. TREMP:  Carmona, J.A. (12); Lisowys, G. (1); Reyes, F. (1); Gabarro, J. (-); Pont, A. (-); Escudé, N. (2); Bresco, R. (15); Catalán, G. (6); Carracelas, P. (11)

54 CB PARDINYES GROC-LLEIDA: López (2), Cuéllar (-), Plaza (6), Rodríguez (14), Quiroga (6), Perdices (12), Barta (3), Alsinet (8), González (-), Lavergne (3).

CATEGORIA: Cadet Masculi Grup 4

ÀRBITRE: Martin J.

PARCIALS: 16-19; 13-7; 12-11; 7-17;