Transferència bancària

En cas de voler sol·licitar el 10% descompte per jubilació, atur o discapacitat, s'haurà de presentar la documentació necessària.
Es pot enviar per correu a comunicaciopardinyes@gmail.com


De conformitat amb la Llei 15/99 de 13 de Desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades formen part d’un fitxer, el responsable del qual és el Club de Bàsquet Pardinyes i que té per finalitat, entre d’altres, gestionar  la relació amb els socis i/o col•laboradors. Vosté pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició adreçant-se per escrit al Carrer Sant Pere Claver,1, 25005 de Lleida, tot aportant copia del seu DNI.

Les dades de caràcter personal facilitadess a través del present document seran incorporades a un fitxer titularitat del Club Bàsquet Pardinyes amb la finalitat de mantenir la relació contractual amb els socis del Club. Vostè podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes previstos en la Llei, mitjançant un escrit dirigit al responsable del fitxer: (Ref. Protecció de Dades), Club Bàsquet Pardinyes, Edifici Orvepard , Carrer Sant Pere Claver, 1, 25005 Lleida o enviant un correu electrònic amb assumpte “Protecció de dades” a l’adreça comunicaciopardinyes@gmail.com.