Partit disputat entre el Torrefarrera i el Junior Negre del Pardinyes, amb victòria final pels locals per 90 a 35.

Partit sempre dominat per un Torrefarrera molt superior i un Pardinyes poc combatiu, permeten moltes segones opcions que els locals van aprofitar, arribant al descans 19 a 53.

Tot i la diferència, els de Pardinyes van seguir intentant trobar el seu joc per reduïr la diferència, cosa que tot i el esforç no es va donar. Victòria clara per als de Torrefarrera, tot i la millor segona part dels de Pardinyes, que no es van rendir.

90 CB TORREFARRERA: Tribo, A.(5), Minguella, M.(12), Salmeron, R.(16),Perez, S.(12), Salas, D.(33), Jurchela, F.(12).

35 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES NEGRE -LLEIDA: Tesan, J.(-), Teixido, E.(2), Lopez, J.(2),Plaza, M.(10), Madalin, I.(2), Martinez, X.(10),  Quiroga, A.(2), Perdices , P.(7), Bartra,  B.(-), Gonzalez, A.(-), Lavergne, B.(-).

CATEGORIA: 2a Fase Junior Masculí

ÀRBITRE: Borras A.

PARCIALS: 26-10; 27-9; 15-4; 22-12