Partit intens i molt lluitat el del dissabte passat entre el Junior Negre i el CB Torrefarrera, on els de Pardinyes jugaven com a visitants. El partit començava amb un espectacular primer període on els de Lleida s’avançaven per 10 punts al marcador (14-24), la bona defensa visitant va ser la causa d’aquest quart. Tot i això, els de Torrefarrera no es donaven per vençuts i, aprofitant errors defensius dels grocs, van trobar bones ocasions amb encert cap a cistella; aquests errors dels lleidatans deixaven el partit amb un resultat de 35 a 30 a la mitjà part, després d’un parcial de 21-6. A la represa, els de Pardinyes van tornar a tenir el ritme defensiu i la intensitat del primer període, i van ser capaços de remuntar el resultat advers i finalitzar el quart dos punts per sobre dels locals. En el darrer període del partit, la intensitat va ser màxima per part d’ambdós equips, donant un parcial de 10-10. Els juniors de Pardinyes marxaven a casa amb una victòria molt ajustada (56-58) que es va haver de lluitar per aconseguir.

56 CB TORREFARRERA: Tribo (-), Minguella (5), Salmeron (6), Perez (1), Sanchez (2), Salas (27), Mangues (3), Alvarez (4), Gonzalez (-), Pestaña (8).

58 C.B.PARDINYES NEGRE LLEIDA: Benitez A. (6), Tamames (13), Balsells (-), Zheng (13), Alandete (4), Plaza (-), Figuerola (2), Ferre (18), Capdevila (2), Benitez R. (-).

CATEGORIA: Junior Masculi Grup 2

ÀRBITRE: Tor K.

PARCIALS: 14-24; 21-6; 11-18; 10-10;