El CB PARDINYES NEGRE guanya a domicili contra el CB TORREFARRERA. L’equip visitant va ser capaç de vèncer, fent un partit seriós, molt complet i molt treballat.

Partit absolutament competit des del salt inicial, caracteritzat per un marcador estretament ajustat durant la majoria dels quarts. Tot i començar amb un alt percentatge de desencert, amb el pas dels minuts, el CB PARDINYES NEGRE va ser capaç de posar-se davant del marcador. L’equip va desperta i va començar a jugar de  forma col·lectiva, fent un joc molt senzill, vistós i sobretot molt vertical.

Durant tot el partit hi va haver una gran disputa,  molta concentració i tensió a pista. Destacar un alt nivell d’intensitat, de concentració i de cooperació. Finalment, els groc i negres van guanyar per 47 a 55.

47 CB TORREFARRERA: Vidal (7), Gonzalez (8), Ricard (5), Morales (7), Sola (6), Figuera (4), Las Heras (5), Macarro (5).

55 CB PARDINYES NEGRE-LLEIDA:  Berenguer (6), Hidalgo (4),  Escolà (2),  Jordan(8), Diarra (6), Badia (4), Marco (8), Portoles (2), Farré (5), Da Silva (10).

CATEGORIA: Infantil Masculi Grup 4

ÀRBITRE: Alimbau M.

PARCIALS: 9-11;11-18;11-12;16-14;

CatalanEnglishSpanish