Partit que des d’un inici va estar igualat en el marcador fins al quart període, on els locals van aconseguir distanciar-se a 9 punts de nosaltres i aquesta diferència es va anar mantenint fins a l’últim quart, on el Tàrrega va tornar a distanciar-se una mica més arribant al resultat definitiu amb una diferència de 19 punts. A pesar del resultat, els jugadors van sortir amb moltes ganes, volíem la victòria i vam estar lluitant per a ella amb bon joc, pressionant bé i lluitant les pilotes. Però, en el moment en que les decisions arbitrals no eren del nostre gust, ens ofuscàvem en atac, no movíem la pilota en claredat i no érem capaços de generar bones ocasions de tir, fent així que la diferencia en el marcador s’eixamplés.

Finalment, donar les gràcies al mini que va pujar a jugar amb nosaltres, que ens va ajudar moltíssim en el nostre joc.

70 CN TÀRREGA: March (-), Ribera (19), Ferrer (6), Guash (12), González (11), Prats (7), Torres (5), Freixas (-), Sow (1), Basomba (2), Arbos (7).

51 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES LLEIDA-NEGRE: Tersa (2), Zugasti (6), Morer (-), Peralta (7), Jordan (11), Hu (9), Ibars (13), Andueza (2), Suárez (1).

CATEGORIA: PreInfantil Masculi

ÀRBITRE: Panadero R.

PARCIALS: 11-12; 21-11; 14-13; 24-15

CatalanEnglishSpanish