El C.B. PARDINYES NEGRE va perdre contra el Tàrrega (Pre). Partit lent, travat i amb un alt nivell de desencert.

La manca de concentració de l’equip visitant afegit a la major disposició, intensitat i actitud de l’equip local van marcar la diferència. Un partit amb un resultat enganyós, ja que va ser molt ajustat al llarg del partit, menys els minuts finals.

Des d’un bon inici, els parcials van ser molt igualats. L’equip local, tot i tenir un mínim avantatge durant el partit, va ser incapaç de trencar-lo i va aconseguir un cert coixí de punts fins al 6é quart. Tot i la bona intenció, el ritme i la voluntat de l’equip del groc i negres… La suma de diversos detalls els va sentenciar. Resultat final 52-42.

52 C.N. TÀRREGA BLANC (PRE): Puiggene (5), Puig (3), De los Angeles (10), Prats (5), Sarri (-), Paulet (7), Guasch (8), Cullere (5), Fito (9).

42 CB PARDINYES NEGRE-LLEIDA:  Berenguer (-), Hidalgo (4), Escribano (6), Escolà (2),  Jordan(4), Diarra (6), Badia (-), Marco (10), Portoles (6), Farre (-), Da Silva (4).

CATEGORIA: Infantil Masculi Grup 7

ÀRBITRE: Farran A.

PARCIALS: 11-8;6-16;19-10;16-8