Partit entre el C.N.TÀRREGA contra el Junior Groc del C.B.PARDINYES, amb victòria dels locals per 60 a 51.

Un inici on els de Pardinyes van sortir amb molta agressivitat defensiva, cosa que va fer que els de Tàrrega els i costes molt atacar. A falta de 4 minuts pel descans, els de Tàrrega van aconseguir trencar la defensa dels visitants i ficar-se per davant, arribant al descans 28 a 25.

A la represa, el desencert dels groc i negres va fer que els locals marxessin en el marcador entrant al últim període amb una diferència favorable de 13 punts.

En el darrer període, es va endurir la defensa de Pardinyes i van aconseguir remuntar, malgrat que no va servir per emportar-se el partit degut al gran encert dels jugadors de Tàrrega, finalitzant el partit 60 a 51 pels locals.

60 C.N.TÀRREGA: Marcos,  O.(6), Planes,  J.(10), Santos,  J.L.(30), Granell, B.(2), Jaen,  R.(5), Ribalta,  R.(-), Guerrero,  A.S.(-), Roig,  A.(3), Pijuan,  J.(4).

51 C.B.PARDINYES GROC-LLEIDA: Gomez, A.(-), Roca J.(7) , Toledo  M.(3), Lesan,  J.(19), Guallar,  D.(-), Previtera,  A.(4), Martin,  A.(6), Fons,  N.(2), Bernaus,  P.(7), Padilla,  P.(3).

CATEGORIA: Junior Masculi Grup 1

ÀRBITRE: Ugidos A.

PARCIALS: 13-16; 15-9; 20-10; 12-16;