Partit molt desigualat pel nivell físic de l’equip visitant. El CN Tarrega va dominar el partit des del primer moment pel seu joc brillant al contraatac i per la falta d’intensitat dels jugadors de Pardinyes, que des de el principi van jugar amb por.

L’enfrontament  no va tenir història, l’equip de Pardinyes va donar una altra passa enrere, ja que setmana a setmana es veien moltes millores. En cap moment, el Pardinyes va poder jugar la pilota amb llibertat, es van sentir molt pressionats, i les accions d’atac no superaven la meitat de la pista. Tot i que en la segona part, es van poder veure millors accions, gràcies a poder treure una mica la pilota de la nostra pista i pressionar al rival en algun moment. Falta molta millora de cara al proper partit i Trobades.

68 CN TARREGA BLAU: Coll (4), Seto (7), Sole(4), Bautista (14), Guran (3), Martinez (7), Llorach (11), Castaño(8), Grustan (6), Gomez (4).

18 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES – LLEIDA: Pajuelo (-), Segura(-), Rivera (-), Garcia (-), Cangas (-), Sans (3), Vilanova (3), Roque (-), Sans (2), Dobric  (6), Perez(2).

CATEGORIA: PreMini Masculi

ÀRBITRE: Alimbau M.

PARCIALS: 12-0; 2-2; 5-1; 13-2; 10-2; 2-5; 12-0; 12-6 

CatalanEnglishSpanish