Desprès de les dues males jornades anteriors, en aquest partit vam canviar l’actitud i es van veure millores considerables pel que fa al nostre joc, tot i tenir moments més fluixos, la idea general va ser bona. El partit va començar molt defensiu amb poques cistelles a l’inici, però que abans de la mitja part els locals van aconseguir un bon parcial al seu favor degut a un conjunt de despites defensius per part nostre. En aquell moment va ser quan més es va notar la diferència en el marcador i la resta es va anar eixamplant mica en mica cada quart tot i que van ser molt més disputats. Des d’aquí segueixo animant a treballar més ja que si volem podem seguir lluitant en tots els partits. Un partit més, donar les gràcies al mini que va venir a jugar amb nosaltres, que ens va ajudar molt durant el partit, gràcies.

57 CN TARREGA B: Puiggené (4), Ferrer (6), Berengue (3), González (5), Prats (5), Mo (3), Ribalta (16), Basomba (2), Labartra (4), Paulet (9)

26 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES-LLEIDA NEGRE (PRE): Tersa (1), Morer (-), Peralta (18), Jordan (-), Hu (1), Daruich (-), Ibars G.(3), Mauri (1), Ibars M.(2)

CATEGORIA: Infantil Masculi 2a Fase

ÀRBITRE: Vitoria D.

PARCIALS: 9-2; 19-6; 16-7; 13-11

CatalanEnglishSpanish