L’Ilerdauto Nissan Pardinyes no va poder tancar la temporada regular com haguès desitjat i va caure amb el Simply Olivar 64-76.

Els lleidatans van començar amb un parcial de 7-0 a favor, pero el filial del Tecnyconta Zaragoza no va trigar a reaccionar fent de la defensa el seu pilar principal. Els aragonesos, dirigits per Carlos Alocén van començar a prendre les regnes del xoc decantant els primers deu minuts a favor dels visitants per un marge de tres punts, 16-19. Amb tres punts a dalt en el començament del segon quart, l’Ilerdauto Nissan Pardinyes Lleida va millorar en el seu joc. Recolzant-se en Pol Domingo, els grocs i negres van plantar cara a l’equip de Zaragoza que, si bé van perdre efectivitat, van aconseguir mantenir la intensitat en defensa per marxar al descans liderant el marcador, 31-33.

30420306_995338233974623_1623177241185655339_o

A la represa van ser els visitants els qui van amenaçar d’obrir bretxa, aconseguint rendes de fins i tot set punts. No obstant això, malgrat el desencert en atac, demostrant el perquè del seu lloc en la classificació a força d’ofici, l’Ilerdauto va saber aferrar-se al marcador arribant al darrer període amb esperança de remuntar, 47-52.Al darrer quart, la bona defensa visitant sumada a l’encert en atac van ser decisius per la victòria de l’Olivar.

Captura de pantalla 2018-05-01 a las 19.53.32

Amb aquest resultat, l’Ilerdauto Nissan Pardinyes posa punt final a la Lliga Regular amb la vista en la Final a 4 que es disputarà a Vic el cap de setmana del 5 i 6 de Maig.