L’Ilerdauto Pardinyes no va poder sumar la quarta victòria i va caure davant La Roda en un partit que tancava la primera volta

Els de Gerard Encuentra van començar molt bé aconseguint un parcial inicial de 6-0, però amb el pas dels minuts els jugadors locals van anar entrant en el matx retallant distàncies en el marcador tot I que sense capgirar el marcador. El domini lleidatà va retornar passat l’equador del primer període amb un gran encert en el llançament exterior, els grocs I negres tancaven el primer parcial 10-18.
El segon quart va seguir el mateix guió que el primer. Bon inici Groc i negre que els permetia tornar a obrir distàncies però, de nou, els locals entraven en el partit a partir del minut 3 de joc i tornaven a ajustar el marcador (21-28 als cinc minuts) sobretot des del tir lliure. En aquesta ocasió, però, el La Roda no va baixar el ritme i va passar a dominar el joc i, en conseqüència, el marcador amb un triple en el darrer segon que posava el resultat de 34-31 al descans.

La segona meitat no va començar bé per l’Ilerdauto Nissan Pardinyes que veia com els jugadors locals, esperonats pel bon tancament de la primera meitat seguien dominant el joc. Amb un parcial de 9-6 el tercer període arribava a la meitat (43-38) amb un equip Groc i negre castigat pels errors en atac i l’encert en el llançament exterior del local De la Rúa. La reacció dels de Gerard Encuentra no arribava i els locals, comandats pel base format a la pedrera el Real Madrid, seguien anotant amb facilitat (51-40 quan faltaven 3.35 pel final del tercer període). En els darrers tres minuts, l’encert ofensiu del La Roda va minvar, però aquest no va veure’s acompanyat d’un augment del de l’Ilerdauto Pardinyes que, castigat per les faltes d’equip (2-5 quan faltaven un minut) enviava els locals al tir lliure en cada contacte. Amb una petita reacció, liderada per Lamine Dieng (6 punts consecutius) el matx va arribar al final del tercer període amb el marcador de 57-51.
El darrer període va començar igual que començava el tercer, amb domini local, però amb els pas dels minuts els jugadors lleidatans aconseguien retallar distàncies per arribar als 5 darrers minuts del partit amb opcions (61-58). Els de Gerard Encuentra van estar millor que a l’inici del període, però l’encert exterior local va mantenir al La Roda per davant fins al final del partit. En el darrer segon, l’Ilerdauto va poder tancar el partit però el triple de McCulloch no va entrar i el matx va arribar al final amb tirs lliures pel La Roda (71-67).