El Sícoris es va endur la victòria merescudament en un partit extrany contra el CB Pardinyes per 61-53.

Dinàmiques molt canviants i contraposades pels dos equips, i que d’inici va controlar el Pardinyes amb una bona sortida i un parcial de 0-6. Reacció del Sícoris per ficar-se pel davant, 13-6 i novament embrenzida del Pardinyes per finalitzar el quart (13-16). Segon quart, també amb dos parts diferenciades. 5 minuts de domini visitant per ficar-se 14-26 però, novament gran final de quart dels locals per igualar el quart 24-26.

Però, el tercer quart va ser clarament del Sícoris, que amb molta confiança i molta més intensitat, es portava el quart amb un Salcedo excel.lent, autor de 13 punts en aquest quart per un total de 28 en el partit i que va ser un malson pels visitants. El darrer quart, va continuar amb el festival de Salcedo, que ficava la màxima diferència al marcador pel Sícoris 56-41 al minut 35. Només una reacció a base de 4 triples consecutius va maquillar el marcador per deixar-lo en el 61-53 final, amb un Pardinyes descentrat i molt desdibuixat.

61 SÍCORIS: Esquerda, J. (4); Manzano, S. (11); Moreno, A. (2); Bellet, P. (2); Barnera, M.(-); Moya, M.(-); Pasamont, A. (5); Salcedo, O. (28); Casanovas, M. (1); Ruiz, G. (2); Cullerés, A. (6).

53 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES-LLEIDA GROC: Benítez, A. (2); Balsells, H.(-); Zheng, L. (19); Alandete, A.(-); Ferré, O. (2); Capdevila, O. (7); Radulescu, A.(-); Benítez, R.(-); Solsona, G. (4); Rodríguez, A. (11); Alsinet, A. (8).

CATEGORIA: 1a Fase Junior Masculí

ÀRBITRE: Ruiz M.

PARCIALS: 13-16; 11-10; 25-12; 12-15;