El Junior Groc del Pardinyes va tancar la temporada amb una gran victòria davant el Sícoris per un contundent 46-79, en un partit on cap dels equips es jugava res, però on el Pardinyes va demostrar més motivació i ganes de guanyar que el Sícoris.

El partit va començar amb un primer quart de tampteig entre els dos equips, amb un Pardinyes una mica fred en l’inici i el Sícoris que agafava tímidament la iniciativa (12-10). Les rotacions dels groc-i-negres van pujar la intensitat del joc, sobretot en defensa i amb un millor criteri en atac. Fruit d’aquesta millora es va arribar amb avantatge dels visitants al descans (26-37).

Al tercer quart el Pardinyes no va afluixar i es va fer amb el control absolut del partit, amb un Plana estelar (gran partit amb 23 punts) que foradava el cèrcol del Sícoris sense contemplacions. Un Sícoris desquiciat ho intentava tot amb una defensa zonal, però era el dia d’un Pardinyes molt ambiciós que superava qualsevol tàctica rival amb encert. El darrer quart va ser de tràmit. L’exhibició del Pardinyes continuava, amb festival de triples inclòs de Solsona (2) i Radulescu (1) i un Plana dominador del rebot ofensiu. Així les diferències es van disparar fins els 33 punts finals (46-79) amb un gran comiat del Junior Groc de la competició.

46 SÍCORIS: Esquerda, J.(2); Manzano, S.(13); Moreno, A. (-); Bellet, P. (5); Barnera,M.(-); Moya, M.(-); Pasamont, A. (-); Salcedo, O. (10); Casanovas, M. (9); Ruiz, G. (-); Cullerés, A. (7).

79 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES-LLEIDA GROC: Benítez, A. (-); Balsells, H. (3); Plana, A. (23); Zheng, L. (6); Alandete, A.(-); Capdevila, O. (14); Radulescu, A. (3); Benítez, R. (4); Solsona, G. (11); Rodríguez, A. (12); Alsinet, A. (3).

CATEGORIA: 2a Fase Junior Masculí

ÀRBITRE: Soriano M.A.

PARCIALS: 12-10; 14-27;10-20; 10-22;