El Cadet Groc del Pardinyes va guanyar al Sícoris per 55-67 en un partit on va destacar el gran encert exterior dels locals, ja que van aconseguir fins a 12 triples en tot el partit, ficant contra les cordes al Pardinyes.

Aquest sorprenent encert va fer que el Pardinyes no pugués marcar distàncies al marcador, que tot i el bon joc visitant, el bombardeig exterior del Sícoris omplia de confiança als locals. Del 15-11 del primer quart, els 15 primers punts locals són 5 cistelles triples. I començant el segon quart el Sícoris ficava dos triples més consecutius (21-24, min. 14). Dels 21 punts, tots són cistelles de tres (7). I s’arribava al descans amb lleuger avantatge visitant (28-32) però de nou amb un altre triple local. Triples del Sícoris al descans: 8; 24 dels 28 punts. Increïble.

Prou mèrit tenia el Pardinyes d’anar per davant al marcador, i al tercer quart ja va poder marcar diferències. La defensa pressionant del Pardinyes donava els seus fruits i el Sícoris ja no tenia l’encert espectacular de començament i la lògica s’imposava (37-47 min. 30). El joc del Pardinyes era consistent, però l’equip estava desconcertat per l’allau de triples sofert. No va patir el Pardinyes per la victòria al darrer quart, però novament a base de triples (3 en aquest periode), el Sícoris s’agafava al partit (52-59, min. 36). Un temps mort visitant va calmar els nervis i els darrers minuts els va poder gestionar amb comoditat els visitants.

55 SICORIS: Tomas, A. (-); Vidal, R. (12); Fité, B. (3); Plana, R. (6); Hernández, V. (6); Sellart, A. (11); Boneu, A. (6); González, A. (-); Gilart, A. (-); Cases, S. (-); Paredes, A (9); Badia, G.(2).

67 CB PARDINYES GROC-LLEIDA: Pelegrina (10), López (11), Cuéllar (2), Plaza (15), Quiroga (5), Perdices (13), Barta (-), Alsinet (4), González (7), Lavergne(-).

CATEGORIA: Cadet Masculi Grup 4

ÀRBITRE: Garcia J.

PARCIALS: 15-11; 13-21; 9-15; 18-20;