Primer partit de la temporada, entre el SICORIS 99 i el Junior Groc del C.B.PARDINYES, amb victòria final dels de SICORIS per 51 a 44.

Un partit que va començar amb molta igualtat per part dels 2 equips, amb poca defensa y molt desencert ofensiu. Al segon període, els jugadors de Sicoris van estar més ficats al partit, degut a la seva intensitat defensiva, i van arribar al descans amb el marcador a favor de 21 a 18.

A la represa, els de Pardinyes van sortir amb més energia tant ofensivament com defensivament, donant-li la volta al marcador i dominant el període. L’últim període, va començar amb la igualtat demostrada durant tot el partit, però als últims minuts, els locals van obrir una escletxa al marcador, cosa que els de Pardinyes no van poder respondre, deixant el marcador final de 51 a 44.

51 SICORIS 99: Rauret, R.(2), Garcia, G.(6), Torres,  S.(4), Dominguez, X.(4), Guiu,  A.(4), Grisbert, M.(2), Arbiol, E.(-), Sole, E.(11), Gallego, M.(13), Puig, O.(4),Dago,  A.(1), Perez, N.(-).

44 C.B.PARDINYES GROC – LLEIDA: Gomez, A.( 8), Roca  J.(5), Lesan,  J.(8), Guallar,  D.(7), Previtera,  A.(6), Tesan,  J.(-), Padilla,  P.(3), Bernaus,  P.(7), Barta,  G.(-).

CATEGORIA: Junior Masculi Grup 1

ÀRBITRE: Tecchia E.G.

PARCIALS: 10-11; 11-7; 11-16; 19-11;