Derrota de l’Ilerdauto Nissan Pardinyes contra el Club Bàsquet Igualada, 76-89, que fa que els grocs i negres estiguin obligats a guanyar les dues jornades que queden per jugar.

Els de Gerard Encuentra van sortir desconnectats al primer període permetent als de l’Anoia anotar fàcil. La falta d’intensitat sumada a un arbitratge que castigava els homes interiors dels de Gerard Encuentra (sis faltes pels grocs i negres per tres pels de l’Anoia quan faltaven 2 minuts) feien que s’arribés al final del període 13-24.

Al segon quart, va canviar la intensitat dels de Lleida. Que amb més encert que els visitants s’apropaven al marcador en els primers minuts del partit, però amb el pas del temps les faltes dels homes interiors, de nou, castigaven els lleidatans. Els d’Igualada, per la seva part, el joc intens amb una diferència de faltes de 14-8 i amb un Pau López que marxava lesionat. Els d’Igualada aconseguien mantenir la diferència de punts per arribar al descans 30-47.

unnamed-4

A la represa, els de Gerard Encuentra, liderats per Mendiburu en atac intentaven retallar distàncies però l’encert dels de l’Anoia des de la línia de tres punts i la falta d’intensitat dels lleidatans en alguns moments del partit feia que en acabar el tercer quart el marcador fos de 51-64.

Al darrer quart els lleidatans van sortir molt intensos, quelcom que van castigar els àrbitres. Les faltes xiulades en defensa i la manca de concentració van fer que la remuntada no arribés. Deixant el marcador final de 76-89 i fent que els de l’Anoia remontessin el basquetaverage. Ara, l’Ilerdauto encara té una victòria més que els seus perseguidors, Igualada i Valls, i depénde si mateix per aconseguir una plaça a la final a quatre.
La propera jornada, els de Gerard Encuentra viatjaran fins a Cerdanyola i el 29 d’abril s’ho jugaran tot contra l’Olivar al Municipal de Pardinyes.