El C.B. PARDINYES NEGRE perd a la pista del C.B. SEROS (PRE). L’equip visitant va ser clarament superat pel ritme de joc de l’equip local.

Des d’un bon inici, el C. B. SERÓS va ser capaç de començar amb els primers resultats parcials a favor, establint una diferència de puntuació evident a mida que passaven els minuts. L’equip visitant, tot i intentar donar la cara en moments puntuals, va ser  incapaç de competir.

La renda de punts va anar a més, la segona part va seguir el mateix guió que la primera…amb quarts poc ajustats i amb poca lluita pel mig. Tot i així, cal destacar el treball i el coratge del CB PARDINYES NEGRE en els últims minuts, capaç d’acabar el partit amb bones sensacions. Resultat final 78 a 32.

78 CB SERÓS (PRE): Penya (9), Ionud (12), Alba (6), Castellnou (15), Dringu (16), Martínez (6), Vila (7), Dago (7).

32 CB PARDINYES NEGRE-LLEIDA: Berenguer (6), Hidalgo (-), Escribano (-), Jordan(2), Diarra (4), Badia (2), Marco (5), Portoles (2),Farré (4),Bordes (-), Da Silva (7).

CATEGORIA: Infantil Masculi Grup 4

ÀRBITRE: Borras A.

PARCIALS: 24-8; 19-4;11-14;24-6;