Doble jornada del Senior Femení davant el CB Calaf amb el resultat d’una derrota per 44-40 a Calaf i victòria a casa per 69-42.

Començant pel partit de divendres les de Pardinyes tornaven a la competició després de la parada de Nadal i tot i que el nivell de preparació física era baix hi havia moltes ganes de plantar cara a les invictes de la lliga.
El partit va seguir una tònica molt igualada en els 40 minuts amb avantatges pels dos equips però que no superaven 4/6 punts. Un final igualat es va decidir gràcies al rebot on les locals van superar a les de Lleida emportant-se així la victòria.

Al partit de tornada de diumenge es presentava un partit també molt igualat on l’equip que cometés menys errors seria el guanyador. Durant els primers 20 minuts tot i l’avantatge de les de Pardinyes en cap moment cap dels dos equips va poder allunyar-se en el marcador seguint la tònica del primer partit. A partir del descans les de Pardinyes van posar la directa i van eixamplar el resultat que en tot moment els era favorable. Això va ser possible gràcies a les transicions ràpides de defensa-atac i un millor control del rebot que el rival. Així doncs victòria merescuda del Sènior femení que segueix amb una bona dinàmica ascendent.