El Club Bàsquet Pardinyes va aconseguir la primera victòria de la temporada a casa del CB Castellbibal per una diferència de 20 punts (65-85) en un partit en el que els groc i negres van mostrar-se superiors al rival durant tot el partit.

Els lleidatans van començar molt encertats en atac amb un molt bon encert i un bon moviment de pilota en un periode marcat pel bon joc en atac dels dos equips tot i que els lleidatans van acabar amb 27 punts a favor per acabar el primer quart amb un parcial de 17-27.
El segon temps va estar més igualat amb un Castelldefels més defensiu que va incomodar el joc del Pardinyes amb defenses alternatives. Tot i això, els lleidatans van aconseguir mantenir la diferència de punts a favor seu marxant al descans amb una renda de 10 punts al marcador després d’un parcial de 14-18 que posaven al marcador un resultat de 31-45 pels de Pardinyes.

Després del descans, malgrat la diferència en el marcador. Els locals no han donat el partit per perdut, demostrant un molt bon nivell defensiu, però els grocs i negres han continuat practicant el seu joc basat en el bon dinamisme de pilota i encert a cistella, en especial amb una gran segona part d’en Pol Domingo (28 pts, 5rb, 38 Val) Al final del tercer quart es mantenia la diferencia de 14 punts (50-64).
A l’últim període els groc i negres han continuat amb el bon nivell defensiu desplegat durant tot el partit i a l’hora han anat incrementat la diferencia fins als 20 punts finals.
L’avantatge d’aquest darrer quart ha servit perquè debutes el jugador del júnior Genis Solsona.

No oblidis seguir tota l’actualitat del nostre club als nostres comptes de Facebook i  Twitter i a Instagram

65 CB Castellbisbal: López (6), Aleix (20), Adirà (10), Mañés (17), Camacho (6); Gómez (4), Suso (-), El Haitout (-).

85 C.B. PARDINYES – LLEIDA: Rivas (13), Jorge (9), Fernández (3), Gasque (8), Domingo (28); Balsells (7), Aventín (7), Mendiburu (8), Martí (2), Solsona (-).

CATEGORIA: 2a Jornada Lliga EBA
ÀRBITRES: Lanza, X./ Baena, J.
PARCIALES: 17-27/14-18/19/19/15/21