Partit molt complicat el qual vam afrontar amb moltes baixes a l’equip, ja que la majoria dels que van jugar eren minis i els hi estem molt agraïts per haver-nos fet aquest favor. A partir d’aquí el partit, tal i com mostra el marcador, es va basar en una gran superioritat de l’equip local, el qual parcial rere parcial se’ns anava allunyant cada cop més. Potser degut a les circumstàncies i al veure com s’anava desenvolupant el partit enseguida vam abaixar els braços i les nostres defenses flaquejaven i no corríem en cap moment, fet que ens va provocar un desànim col·lectiu que va durar al llarg del partit.  Un cop més, moltes gràcies als reforços que varen venir a jugar un partit tan complicat. Gràcies!

60 SEDIS EL QUIOSC (PRE): Bardia (6), Canut (6), Palomar (11), Alfonso (2), Martínez (8), Martínez (5), Nadal (-), Amo (6), Paredes (-), Obiols (6), Calvet (10)

10 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES LLEIDA-NEGRE (PRE): Palomino (-), Tersa (-), Jordan (-), Daruich (2), Mauri (3), Ibars (-), Cubero (2), Anglada (3), Suárez (-)

CATEGORIA: Infantil Masculi 2a Fase

ÀRBITRE: Panadero R.

PARCIALS: 24-6; 29-4; 7-0;

CatalanEnglishSpanish