El Club Basquet Pardinyes va sumar la tercera victòria de la temporada d’una forma més complicada del que els números feien preveure a la majoria. Tal i com ja va comentar en Gerard Encuentra, els Andorrans van sortir al 100% en busca de la primera victòria de la temporada i van complicar, molt, el partit als groc i negres.

1r quart.
Els andorrans van sortir més actius que els groc i negres gràcies amb una gran intensitat defensiva i un bon moviment de pilota que els va permetre obrir una petita diferència de 5 punts al seu favor. Però, en el tram final, ens hem apropat, finalizant el primer periode únicament un punt per sota (21-20).

2n quart.
El partit va mantindre la mateixa tònica que els 10 `primers minuts. Un Andorra fent molt mal en les situacions d’u contra u que els permetia generar ocasions de tirs sols, amb gran efectivitat. Malgrat aixo, els grocs i negres van millorar el moviment de pilota, especialment Mendiburu i Gasque. En el tram final, els locals van aconseguir ampliar l’avantatge per arribar al descans amb una diferència de cinc punts (42-37).

Marti Domingo

3r quart.
A la represa,  els groc i negres van sortir amb una marxa més aumentant el nivell defensiu provocat per un canvi en la defensa que va fer que els locals comencessin a tenir problemes en atac. Tot i això, el domini local va continuar al final del tercer quart que finalitzava el periode guanyant d’un punt (54-53).

4t quart.
El CB Pardinyes mantenia la bona tònica del tercer quart en el que va deixar anotar únicament 11 punts al rival tot i que en atac continuava el poc encert.

A falta de pocs segons per finalitzar el partit, Rivas va tindre l’opció de guanyar el matx, però es va arribar a la prórroga amb empat a 65.

Prórroga
Al cinquè període, els groc i negres van estar millor que els andorrans i gràcies a un triple de Oriol Jorge, a falta de menys d’un minut, s’obria una diferencia de 3 punts a favor del Pardinyes que seria definitiu per emportar-nos la victòria cap a casa.

Finalment, tercera victòria consecutiva amb la vista en la propera jornada que no serà gens fàcil contra el JAC Sants a casa.

xoque

73 BC Morabanc Andorra B: Schneider (14), Peral (-), Aguilar (18), Gacic (7), Tvalabeishvili (16); Marti (-), Quemada (4), Maric (12), Pons (-), Lacaste (-) i Guzmán (2).

76C.B. PARDINYES – LLEIDA: Balsells (5), Rivas (14), Fernández (2), Gasque (25), Pol Domingo (7) | Jorge (10), Aventín (-), Mendiburu (11), Martí Domingo (2).

CATEGORIA: 4a Jornada Lliga EBA
ÀRBITRES: Franquesa, P. / Rey, E.
PARCIALS: 21-20//21-17//12-16//8-11.

Pots trobar totes les imatges del partit a càrrec d’en Pol Puertas a la nostra pàgina de Facebook i no oblidis seguir tota l’actualitat del nostre club al nostre Twitter i a Instagram.