Anàlisi previ de l’entrenador del CB Pardinyes, Gerard Encuentra, i el jugador, Pol Domingo, abans del partit davant el CB Vic-Universitat de Vic.

El Club Basquet Pardinyes rep aquest dissabte, a les 20.00?h, a l’actual líder del grup C-B, CB Vic-Universitat de Vic per disputar la tercera jornada de la Lliga EBA.Els osonencs arriben a Lleida després d’haver guanyat els dos primers partits de Lliga contra el Salt (67-.79) i Valls (97-57) per enfrentar-se a un CB Pardinyes amb la moral alta després del bon partit disputat la jornada pasada a Castellbisbal (65-85). 

L’entrenador del CB Pardinyes, Gerard Encuentra, ha explicat que «es tracta d’un equip molt fort, que passa molt bé la pilota i anota molt des de fora i, en definitiva, juga un molt bon basquet», i ha afegit, «ells arriben de fer un molt bon partit contra el Valls i esperem un partit amb una anotació molt alta, amb possessions molt llargues i on el rebot i el control del ritme de joc serà clau». A més a més, el tècnic lleidatà ha remarcat la importància de recuperar efectius de cara a aquest partit.

També en Pol Domingo, MVP de la pasada jornada, ha fet referència a la dificultat del partit dient que «es tractarà d’un partit complicat donat que és el líder». Tot i la qualitat del rival, Domingo confía en el talent groc i negre per endur-se el partit.

Infermeria groc-i-negra: En Pau López no estarà en disposició d’en Gerard Encuentra, mentre que Edu Villacampa i Adrià Rivas seran dubte fins a l’últim moment.

CatalanEnglishSpanish