Sisena jornada de Lliga EBA en la que l’Ilerdauto Nissan Pardinyes-Lleida rebrà un Club Bahía San Agustin que arriba com a colíder del grup CB de Lliga EBA empatats amb els lleidatans.

Prèvia partit Palma.001

En aquest partit els d’Encuentra s’enfrontaran a l’equip amb el millor percentatge de llançament de tres punts del grup C-B, 44%. El filial del Bahía San Agustin de Leb Or compta amb una plantilla formada per una combinació de jugadors joves i veterans amb experiència a Leb Or i Plata. Entre els jugadors més destacats d’aquesta temporada de l’equip balear es troben Carlos Bustamante (18?pts,8.7rbts20Val), Alberto García (14, 8?pts, 3.3rbts, 17Val) i Gabriel Serra (12,2?pts i 11,8Val).

Pel que fa als lleidatans, els de Gerard Encuentra arriben en el millor moment de la temporada després d’haver guanyat 4 dels 5 partits disputats tot i les baixes dels del barri de Lleida amb les que han hagut de combatre des de la pretemporada. Pel que fa a números, Pol Domingo i Xavier Mendiburu han estat els més destacats del quadre groc i negre fins al moment amb un Domingo que té una mitjana de 13,3 punts per partit, mentre que Mendiburu lidera la resta de valors estadístics amb 7,5 rebots, 7 assistències i un 22,3 de valoració, per partit.

Malgrat les baixes, els jugadors de l’Ilerdauto Nissan Pardinyes-Lleida esperen poder competir sense problemes per emportar-se el partit i assolir la primera posició de la classificació en solitari.

Infermeria groc i negra: Gerard Encuentra no podrà comptar amb Pau López, Eduard Villacampa ni Oriol Balsells per lesió.

 

CatalanEnglishSpanish