Arriba la cinquena jornada de la Lliga EBA a Barris Nord on el Club Bàsquet Pardinyes rep un club mític del basquetbol català com és el JAC Sants, que encara no coneix la victòria, y arriba a Lleida dirigit per un conegut del món de la cistella lleidatana, Roger Grimau.

Els de Gerard Encuentra afronten el partit amb la il·lusió de sumar una nova victòria a casa, tot i que el míster lleidatà és conscient de la dificultat que tindrà el partit davant un equip molt jove, nou dels deu jugadors són sots-22, que, tot i encara no haver guanyat un partit, està format per jugadors de molta qualitat que sempre van prometre molt en època de formació.
Els del barri barceloní arriben al partit amb algunesbaixes i amb una mala dinàmica que els ha portat a la penúltima posició amb 0 victòries i 4 derrotes (81-79 a Palma, 68-77 amb Cornellà, 78-76 a Sal i 51-66 contra el Valls.

Pots trobar totes les imatges del partit a càrrec d’en Pol Puertas a la nostra pàgina de Facebook i no oblidis seguir tota l’actualitat del nostre club al nostre Twitter i a Instagram.

 

CatalanEnglishSpanish