El Club Bàsquet Pardinyes celebra el seu 50è aniversari aquesta temporada 2016-2017. El club durant la temporada anirà realitzant diferents actes per celebrar-lo. El primer acte conmemoratiu d’aquest 50è aniversari es va realitzar el passat dissabte, durant el descans del partit del primer equip, on el club va homenatgea a les jugadores que van formar part del primer equip creat al club a la temporada 1966-1967. També el club va voler distingir a tots els expresidents del club. A l’acte van poder assistir els expresidents Daniel Garcia i Pere Noguès i l’expresidenta Ramona Cuenca. Tant els expresidents com les primeres jugadores van rebre una placa commemorativa.

acte-50a-aniversari

Un cop va acabar el partit del primer equip, el Club Bàsquet Pardinyes va realitzar l’acte de presentació de tots els equips del club en la temporada 2016-2017, des de l’escola fins al primer equip de l’entitat. Actualment, el club compta amb 11 equips i més de 130 jugadors.

foto-grupal-cb-pardinyes

Desprès de la presentació, els jugadors del primer equip es van fer una foto amb les primeres jugadores del primer equip que es va crear a l’entitat a la temporada 1966-1967.

foto-grupal-eba-amb-primeres-jugadores

CatalanEnglishSpanish