Partit molt desigualat pel nivell físic de l’equip visitant. El CN TARREGA va dominar el partit des de el primer moment pel seu joc brillant al contraatac i per la falta d’intensitat dels jugadors de Pardinyes.

L’enfrontament  no va tenir història, l’equip de Pardinyes va donar una altra passa enrere, ja que setmana a setmana l’equip local havia mostrat certes millores. En cap moment el Pardinyes va poder jugar la pilota amb llibertat, es van sentir molt pressionats, i les accions d’atac no superaven la meitat de la pista. Tot i que en la segona part, es van poder veure millors accions, gracies a poder superar la primera línia de pressió i pressionar al rival en algún moment. Falta molta millora de cara al proper partit i Trobades.

25 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES – LLEIDA: Pajuelo (3), Segura(-),  Rivera (-), Garcia (3), Cangas (4), Sans (-), Vilanova (15), Roque (2), Sans (2), Dobric  (-), Perez(2).

72 CN TARREGA BLAU: Coll (4), Seto (7), Sole(5), Bautista (14), Guran (4), Martinez (7), Llorach (11), Castaño(8), Grustan (7), Gomez (4).

CATEGORIA: PreMini Masculi

ÀRBITRE: Cañas S.

PARCIALS: 2-6; 0-12; 2-8; 2-4; 7-10; 0-18; 6-6; 6-8 

CatalanEnglishSpanish