Desprès d’un seguit de setmanes d’uns bons entrenaments per part de l’equip local es van veient els fruits. Bones defenses individuals i una bona pressió tota la pista els van ajudar a realitzar contraatacs per anotar. Amb passes i un joc col·lectiu molt agradable als ulls dels pares, mares i per part d’ells mateixos sobretot, que els van fer anar cap a dalt en tot moment.

El partit va ser dominat per l’equip local des del principi, tot i això, l’equip visitant lluitava i gràcies a l’encert exterior els va ajudar a trobar punts. Al final, l’esforç defensiu per part dels nens i nena de Pardinyes es el que va fer decantar la balança.

Ara toca trobar una continuïtat en la feina feta fins a dia d’avui i seguir millorant i aprenent, i sobretot a gaudir d’aquest esport!

86 CB PARDINYES GROC-LLEIDA: Ramirez,M (4);  Gomez,I (9); Mauri, F (15); Ibars,F (14); Capell,P (10); Capell,M (18); Ribes,N (4); Cobos,X (15); Sans,A (-); Carrera,D (-)

36 ROCA BORRAS CAPPONT GROC: Aziz,T (3); Puertas,A (8); Pellisa, P.M (-); Chacon,G (4); Puig, G (2); Martin,V (4); Ruano,R (11); Sarrat,G (-); Blanch,A (-); Seijo,R (4)

CATEGORIA: PreMini Masculi Grup 2

ÀRBITRE: Doblas A.

PARCIALS: 16-9; 11-2;10-4;4-2;12-3;10-3;18-5;8-8

CatalanEnglishSpanish