Un altre cap de setmana d’ exemple dels petits grans gegants de Pardinyes, on van gaudir d’un partit com a un equip que mostra dia a dia que s’estan tornant una família compartint una passió comú entre tots.

Des de l’ inici van lluitar per totes les pilotes, van ser ràpids i durs cap a cistella… un joc molt agradable que es veia reflectit amb la bona actitud dels companys de banqueta que animaven sense parar als companys. Tot i això tenim una mancança que dia a dia l’estem treballant i veient el coratge i l’esforç que fiquen aquests nens l’acabarem aconseguint amb el que queda de temporada. Aquests nens enamoren dia a dia a tot el públic que els ve a veure!!! Ara toca seguir treballant i apretar més…

65 C.B. PARDINYES GROC-LLEIDA: Ramirez,M (3); Tora,I (-);Gomez,I (2); Carrera, D (-);Mauri (20); Ibars (12); Capell,P (5); Capell,M (12); Ribes,N (2); Cobos,X (8); Sans,A (-); Dobric (-)

44 C.B. BELLPUIG TARONJA: Capdevila (5); Guim (3); Olid (2); Balcells (6); Sanchez (-); Vila (-); Fernandez (3); Pavon (10); Aragoncillos (10); Armengol (5)

CATEGORIA: PreMini Masculi Grup 2

ÀRBITRE: Pijoan N.

PARCIALS: 15-6; 9-7;11-2;3-7;8-3;4-5;11-9;4-5

CatalanEnglishSpanish