Des d’un inici sabíem que seria un partit difícil, ja que els visitants eren un equip alt i dominaven molt bé el rebot i això és el que més ens va perjudicar. Durant gairebé tot el partit vam permetre segones i terceres ocasions en atac, ens faltava intensitat defensiva i això facilitava que desprès de diverses ocasions poguessin acabar ficant cistella en la majoria dels seus atacs. Pel que fa al nostre atac, ens segueix costant moure la pilota i quan som capaços de fer-ho es nota molt en el nostre joc i en el marcador. En l’inici de la segona part vam tenir una molt bona sortida, apretant en defensa i movent molt més la pilota en atac, això ens ca permetre retallar una mica la distància, però aquesta reacció no va durar més d’un quart i enseguida vam tornar a entrar en la mateixa dinàmica. Hem de seguir treballant per sortir des d’un inici concentrats en el joc i implicats en l’equip ja que això ens farà millorar molt com a equip. Un partit més, donar les gràcies als minis que va venir a jugar amb nosaltres, que ens van ajudar molt durant el partit, gràcies.

32 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES-LLEIDA NEGRE (PRE): Tersa (2), Morer (-), Jordan (4), Hu (0), Daurich (3), Ibars G. (7), Cossio (2), Mauri (4), Ibars M. (5), Suárez (5)

76 CN TARREGA B: Ribera (8), Ferrer (11), Berengue (6), González (7), Prats (16), Sarri (5), Guasch (5), Labartra (8), Paulet (10)

CATEGORIA: Infantil Masculi 2a Fase

ÀRBITRE: Vitoria D.

PARCIALS: 6-14; 7-20; 16-15; 3-27

CatalanEnglishSpanish