fbpx

Partit contra el líder de la lliga, el qual havia guanyat tots els partits disputats i que sabíem que seria difícil. Ja al començament els visitants van començar forts i nosaltres adormits, fet que va resultar en un parcial de 0-14 en el primer període, que ens seria molt difícil arreglar. Però a partir d’aquell moment, l’equip va despertar i vàrem començar a jugar molt millor, apretant en defensa i sortint ràpid en atac, on estem millorant molt últimament, que ens va permetre que durant la resta del partit els resultats de cada quart no fossin amb una diferència tant abismal com en el primer. El partit ens ha servit per veure que estem treballant pel bon camí pel que fa a l’atac, però ens falta ficar-hi més intensitat en defensa i sobretot no permetre que ens agafin tants rebots en la nostra pròpia cistella.

Tot i així, en comparació al partit d’anada contra aquest rival la diferència entre els dos equips va ser major i això ens fa estar contents del nostre rendiment i ens anima a seguir treballant per plantar cara als nostres propers rivals.  Un cop més, gràcies als minis que sempre venen a jugar amb nosaltres, que ens serveixen de gran ajuda.

33 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES – LLEIDA NEGRE: Moreno (4), Zugasti (3), Morer (-), Peralta (6), Jordan (2), Hu (2), Ibars (11), Anglada (5), Suárez (-)

67 SEDIS EL QUIOSC: Bardia (16), Canut(11), Palomar(2), Alfonso (1) , Martínez (12), Martínez (2), Nadal (2), Paredes (-), Obiols (10), Calvet (11)

CATEGORIA: PreInfantil Masculi

ÀRBITRE: Tecchia E.G.

PARCIALS: 1-18; 8-14; 14-18; 10-17

CatalanEnglishSpanish