Partit contra un rival difícil amb un resultat molt advers a l’anada. El partit va estar dominat pels visitants, però en aquest cas els hi vam plantar més cara ja que exceptuant 2 períodes on el parcial va ser més abultat, la resta van ser força competits arribant a guanyar un parell de períodes. Aquests grans moments de diferència entre els dos equips van estar marcats per la falta d’agressivitat per anar a pel rebot i permetíem segones i terceres jugades en cada atac i algun moment en que ens costava treure la pilota de la pressió. Tot i aquests mals moments l’actitud de l’equip en la major part del partit va ser positiva i amb ganes de lluitar pel partit i aquesta és l’actitud de que hem de seguir en tots els partits i entrenaments per a seguir millorant. Un cop més, gràcies als minis que sempre venen a jugar amb nosaltres, que ens serveixen de gran ajuda.

28 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES LLEIDA-NEGRE (PRE): Moreno (4), Tersa (4), Zugasti (10), Morer (1), Peralta (1), Jordan (2), Hu (-), Daurich (-), Ibars (2), Cossio (-) Anglada (-), Suárez (4)

58 SEDIS EL QUIOSC (PRE): Bardia (8), Palomar(8), Alfonso (2) , Martínez (5), Martínez (6), Nadal (4), Amo (12), Paredes (2), Obiols (6), Calvet (5)

CATEGORIA: Infantil Masculi 2a Fase

ÀRBITRE: Borras A.

PARCIALS: 6-14; 7-14; 7-11;8-19

CatalanEnglishSpanish