Partit davant d’un rival difícil que des d’un inici va implantar molta intensitat en el joc tot el contrari que nosaltres, corrien més i lluitaven totes les accions i això va marcar la diferència al llarg del partit. Tant sols en salvaven moments que si ho donàvem tot i aconseguíem parcials igualats però aquestes reaccions no salvaven els altres quarts amb una diferència de joc massa gran entre els dos equips. Des d’un inici els visitants van aconseguir agafar una avantatge de 10 punts i aquesta només va fer que augmentar mica en mica a excepció d’algun quart més igualat però no vàrem ser capaços de reaccionar lo suficient per posar el partit difícil per als rivals.

Des d’aquí vull animar a seguir treballant amb ganes per poder pujar el nivell i la intensitat en tots els moments del partit, perquè així obtindrem un millor resultat en el nostre joc. Un partit més, donar les gràcies als minis que van venir a jugar amb nosaltres, que ens van ajudar durant el partit, gràcies.

29 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES-LLEIDA NEGRE (PRE): Moreno (-), Tersa (2), Zugasti (-), Morer (2), Peralta (4), Jordan (3), Hu (2), Daruich (-), Ibars (4), Anglada (4), Cubero (2), Suárez (6)

75 MARISTES MONTSERRAT LLEIDA: Gonzalez (5), Viladegut (15), Idiaquez (9), Duaso (4), Pallas (23), Santilari (2), Sánchez (9), Sola (6)

CATEGORIA: Infantil Masculi 2a Fase

ÀRBITRE: Ruiz M.

PARCIALS: 9-20; 4-19; 8-14; 8-22;

CatalanEnglishSpanish