Últim partit de la primera fase, el qual ens enfrontàvem contra el Força Lleida “B” i que teníem moltes ganes de guanyar, ja que en el partit d’anada la victòria se’ns havia escapat al final però, estàvem convençuts de les nostres capacitats si treballàvem bé des d‘un inici. I vam començar un partit, el qual els visitants van ficar-se per davant al primer quart però, va ser al segon quart on l’equip va reaccionar i va apretar més en defensa, i amb un parcial de 9 a 3 vàrem aconseguir ficar-nos al capdavant del marcador i així seguiria fins al final del partit. El partit tot i seguir tota l’estona per davant, va estar força igualat i en cap moment ens vàrem poder escapar en el marcador. Cal destacar l’actitud de l’equip en tot moment, que ens va ajudar a mantenir-nos actius en defensa durant tot el partit i en atac ens va facilitar a trobar bones combinacions i situacions de tir. Ara a seguir treballant amb les mateixes ganes per a la següent fase.

Un partit més, felicitar i donar les gràcies als minis que van venir a jugar amb nosaltres, que van fer molt bona feina.

57 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES-LLEIDA NEGRE: Moreno (8), Tersa (7), Zugasti (2), Morer (1), Peralta (10), Jordan (7), Hu (5), Ibars (9), Anglada(6), Suárez (2).

50 TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA CE “B”: Domínguez (8), Solans (2), Capdevila (-), Fernández (2), Montaño (4), García (2), Montoy (20), Jove (8), Díaz (0), Monerris (4)

CATEGORIA: PreInfantil Masculi

ÀRBITRE: Caelles A.

PARCIALS: 13-10; 15-13; 15-15; 14-12