Partit molt igualat en tot moment tal i com podem observar en el resultat final. Els visitants van presentar un equip amb alguns jugadors molt alts i forts que varen ser els que més ens van costar frenar degut a la diferència de físic amb nosaltres. Però tot i així vam aconseguir aguantar bé en defensa i en atac vam poder fer un bon moviment de la pilota, amb molta col·laboració entre tots que ens permetia anar aconseguint bones opcions per entrar i tirar a cistella. Al 7è període començàvem amb una renda de 8 punts a favor, però els visitants van apretar molt i van aconseguir empatar al marcador i al començament del últim període inclús van ficar-se per damunt.

A les acaballes dels 40min de joc reglamentaris vam poder ficar cistella i fer una bona defensa per forçar la prorroga, que aquesta es va desempatar gràcies a una única cistella, un triple a falta d’un minut. Aquest últim i caòtic minut on els nervis estaven en els dos equips vam saber aguantar i jugar la pilota amb calma en atac i deixar-nos la pell en defensa. Finalment, tot i que el resultat també ha sigut favorable, vam acabar molt contents amb l’actitud mostrada en tot el partit davant d’un equip que a priori imposava molt respecte. Un partit més, donar les gràcies al mini que van venir a jugar amb nosaltres, que ens va ajudar molt durant el partit, gràcies.

59 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES- LLEIDA NEGRE (PRE): Tersa (2), Morer (9), Peralta (11), Jordan (2), Hu (7), Daurich (3), Ibars (14), Anglada (5), Suárez (6)

56 CENG MOBLES JESÚS: Blasi (2), Vega (-), Djongo(5), Eroles (6), Carli (22), Regué (-), Paris (13), Gual (4), Eroles (4)

CATEGORIA: Infantil Masculi 2a Fase

ÀRBITRE: Jimenez M.

PARCIALS: 7-8; 11-9; 4-9; 6-6; 3-0

CatalanEnglishSpanish