Partit que va començar molt intens en la primera part, on els visitants van començar agafant una petita avantatge però, en la segona part va ser contrarestada pels locals. Era un partit molt igualat, tant defensivament com ofensivament. Però, va ser en la 3a part, desprès del descans, on els nois de Pardinyes van apretar més en defensa i gràcies això sortíem ràpid al contraatac i vam aconseguir ficar-nos 12 punts amunt al marcador. Aquesta renda es va anar mantenint en el 7è període, però en l’últim, l’atac insistent dels visitants i els nervis que se’ns van generar, van fer que ens precipitéssim en alguns atacs i que fos un final igualat on vàrem acabar patint més del compte. Un cop més, donar les gràcies als minis que van venir a jugar amb nosaltres, que ens van ajudar molt durant el partit, gràcies.

60 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES- LLEIDA NEGRE: Moreno (8), Tersa (5), Morer (-), Jordan (5), Hu (7), Ibars (13), Nadal (11), Suárez (11)

56 C.B. CALAF: Raurich (30), Esquius (2), El Yamyaqui (2), Serrano (2), Casellas (2), Sorribas(2), Riosca (2), Estany (1), Caballol (13)

CATEGORIA: PreInfantil Masculi

ÀRBITRE: Mele E.F.

PARCIALS: 13-17; 16-11; 20-9; 11-19

CatalanEnglishSpanish