Partit que en un principi havia de ser igualat pel que havíem vist en els anteriors enfrontaments de la passada fase. Però des d’un inici ja vam veure que no seria així i que ens costaria molt més ja que ens vam trobar al finalitzar el primer període amb un 1-10 en contra. El partit es va desenvolupar amb la variable clau de la defensa. Aquells moments en que nosaltres pujàvem el nivell en defensa el joc estava igualat, però quan baixàvem la intensitat els contraris aprofitaven per distanciar-se més en el marcador. I això va marcar el desenvolupament del partit, falta d’intensitat en molts moments que facilitaven les cistelles als contraris i en atac ens va seguir faltant moviment i vam fent un abús del bot.  Un partit més, donar les gràcies als minis que van venir a jugar amb nosaltres, que ens van ajudar durant el partit, gràcies.

27 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES- LLEIDA NEGRE (PRE): Moreno (8), Tersa (6), Zugasti (2), Morer (-), Peralta (2), Jordan (2), Hu (-), Daruich (-), Ibars (2), Anglada (3), Suárez (2)

50 ASESORIA AMERICA BINEFAR (PRE): Torres (2), Zanuy (12), Lles (6), Saruise (2), Faro(2), Sierra (6), Campo (6), García (14)

CATEGORIA: Infantil Masculi 2a Fase

ÀRBITRE: Burgos A.

PARCIALS: 5-16; 7-12; 7-4; 8-18

CatalanEnglishSpanish