Primer partit de la segona fase, el qual començàvem amb ganes desprès de la victòria de la setmana passada, però les ganes només van durar 3minuts, amb un parcial 8-0 a favor. A partir de llavors, ens vam relaxar i enseguida se’ns van ficar per davant, agafant una diferència de fins a 10 punts a favor del Binèfar, que varen jugar un bàsquet molt fàcil a base de passar i tallar que ens va costar frenar. A la segona part vam reaccionar un altre cop i ens vam acostar més en el marcador, ficant-nos a tan sols 3 punts al descans. A la tercera i quarta part, vàrem seguir igual, sortint fluixos i amb alt i baixos en el joc que van fer que els visitants es distanciéssim un altre cop en el marcador. Tot i així una última empenta en la quarta part ens va il·lusionar a aconseguir el partit, i ens situàvem a 3 punts a falta de 15 segons i pilota per als visitants.

Tot i que vam aconseguir fer una bona defensa i robar la pilota no vàrem aconseguir fer un bon llançament per forçar l’empat i la victòria va ser per al Binèfar. A partir d’aquí, em de seguir treballant per augmentar els moments de bon nivell de joc i defensa per tal d’obtenir un millor rendiment. Un partit més, donar les gràcies al mini que va venir a jugar amb nosaltres, que ens va ajudar durant el partit, gràcies.

49 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES- LLEIDA NEGRE: Tersa (2), Zugasti (8), Morer (3), Peralta (7), Jordan (6), Hu (-), Ibars (2), Andueza(-), Suárez (21)

52 ASESORIA AMERICA BINEFAR: Bailac (4), Torres (6), Zanuy (5), Lles (9), Saruise (17), Sanz(2), Sierra (6), Campo (3), García (-)

CATEGORIA: PreInfantil Masculi

ÀRBITRE: Farran A.

PARCIALS: 10-18; 15-10; 9-13; 15-11