Primer partit d’aquesta nova fase, ara si com a infantils. El partit va transcórrer al nostre favor des d’un inici, gràcies a un bon moviment de la pilota per buscar els talls i les millors opcions de tir. El bon resultat que estàvem obtenint en aquests primers quarts ens va generar un excés de confiança que va resultar en un seguit de pèrdua de pilotes i en conseqüència una posterior precipitació en atac. Tot i aquests minuts de desencert en el joc, l’equip va ser capaç de sobreposar-se a la situació i tornar al joc que havien estat fent fins al moment. Així doncs, vam arribar al final del partit amb un marcador favorable de +11 en el nostre primer partit en aquesta categoria que se’ns dubte serà tot un repte per a nosaltres. Finalment, com sempre, moltes gràcies als minis per haver vingut, ja que van fer una molt bona feina.

50 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES LLEIDA-NEGRE(PRE): Moreno (6), Zugasti (-), Morer (6), Peralta (7), Jordan (2), Hu (9), Daurich (2), Ibars (10), Anglada(4), Suárez (4)

39 NATURAL ÒPTICS CB BALAGUER: Sol (2), Biel(10), Olivart (4), Morlans (-), Porta (7), Juny (6), Aguilar (0), Burgués (-), Alarcón (-), Garanto (2), Carrasco (8)

CATEGORIA: Infantil Masculi 2a Fase

ÀRBITRE: Farran A.

PARCIALS: 14-7; 14-13; 13-10; 9-9

CatalanEnglishSpanish