L’Ilerdauto Nissan Pardinyes es va emportar una gran victòria a domicili en un partit molt igualat on no es va decidir fins al final.
En el primer període, els grocs i negres van sorprendre al rival amb una defensa asfixiant que dificultava l’ofensiva dels fragatins i això els permetia agafar una petita avantatja tot i que en els últims minuts es veuria reduïda i els locals aconseguirien empatar a 14-14 el primer període.
Va ser en el segon període on els lleidatans van oferir la seva millor versió i amb un parcial de 0-12 aconseguien marxar al descans manant per 25-36.
Al tercer període la intensitat del partit va pujar, i la Penya Fragatina aprofitava la seva superioritat física per atansar-se al marcador. Al final del 3r quart el resultat era de 39-46 cosa que feia presagiar que el partit estaria igualat fins al final.
Ja en el últim període els locals aconseguien ficar-se a tan sols 4 punts de desavantatge quan falten 6 minuts. Va ser aquí quan el Ilerdauto Nissan Pardinyes va reaccionar i aprenent dels errors dels partits passats, deixava els nervis fora del parquet i aconseguia mitjançant encert exterior ampliar l’avantatja fins al resultat final de 52-61.

52 CB PENYA FRAGATINA: Larroya (-), Larroya (3), Reyes (4), Sanz (-), Berenguer (-), Montull (15), Castello (-), Sorolla (-), Vaivasas (30).

61 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES- LLEIDA NEGRE: Ramirez (2), Carrera (-), Gomez (13), Cortasa (3), Mauri (19), Ibars (3), P. Capell (8), M. Capell (7), Cobos (6).

CATEGORIA: Mini Masculi

ÀRBITRE: Doblas A.

PARCIALS: 4-8; 10-6; 11-10; 0-12; 4-2; 10-8; 9-6; 4-9