Partit on l’equip visitant va sortir una mica adormit en el primer període i la diferència física i tècnica va decantar la balança cap a l’equip local. Passat el primer període, l’equip visitant es va trobar més còmode a la pista i va saber reaccionar generant bones defenses i lluitant per cada pilota i rebot, generant així contraatacs i poder anotar. Tot i el seu gran esforç i implicació per part de l’equip visitant el marcador ja no es va reduir més.

Felicitar i donar una bona enhorabona a l’equip visitant que gràcies al talent, esforç i concentració del cap de setmana. Ara toca seguir amb aquesta mateixa dinàmica durant la setmana.

58 PEÑA FRAGATINA: Alvarez (15); Larroya (-); Reyes (2); Casiello (2); Vakasas (11); Corti (11); Montull (7); Cazador (8); Berenguer (-); Vidal (2).

32 C.B. PARDINYES NEGRE-LLEIDA: Moreno, R. (-); Espax, D. (3); Oro, J. (-); Lopez, R. (2); Balcells, A. (-); Nadal, K. (-); Mauri, F. (7);  Ibars, M. (4); Santiago, D. (4); Perez, C. (-); Perez, M. (8);  Andueza, P. (4).

CATEGORIA: Mini Masculi Grup 4

ÀRBITRE: Tor K.

PARCIALS: 8-0; 7-4;3-7;7-3;9-2;11-1;4-7;9-8

CatalanEnglishSpanish