Overpard i Força Lleida signen un acord de col·laboració, amb la presència del CB Pardinyes

El Força Lleida i l´Organització de Veïns de Pardineys (Overpard) hans signat aquesta tarda un acord de col·laboració mitjançant el qual ambdués entitats realitzaran accions conjuntes fins a final de la propera temporada 2013/14. Un acord que serveix també per reforçar i impulsar el lligam del club del Barris Nord amb el CB Pardinyes.. 
 
La primera d´aquestes accions serà el partit d´aquest divendres contra el Navarra al Barris Nord, un matx que sota el nom «Força Pardinyes» comptarà amb els gegants i els grallers amenitzant el partit des de les graderies i la presència dels jugadors més joves del CB Pardinyes en els temps morts. I l´acció no s´acaba aqui, ja que, els 14 mil veïns de Pardinyes que vulguin venir al partit tindran un preu promocional de 3 euros en l´entrada (zones 3 i 7 presentant el DNI a guixeta).
 
A banda, d´aquesta i altres accions que s´estan preparant per als propers mesos, els més de mil associats a Overpard disposen de descomptes en abonaments, entrades i activitats del Força Lleida. 

El president d´Overpard, Paco Castillo, i el president del Força Lleida, Félix González, han signat l´acord aquesta tarda , amb la presència del president del CB Pardinyes, Jordi Mauri.

CatalanEnglishSpanish