Arriba la quarta victòria contra un JAC Sants que, tot i les baixes, no va posar-li fàcil als lleidatans en alguns moments del partit

Primer Quart

El primer període va començar amb un CB Pardinyes molt actiu al qual la falta d’encert de cara a cistella no va deixar marxar en el marcador. La bona defensa mantenia controlat un Jac Sants que només aconseguia anotar a la contra.
Els lleidatans, intentaven treure profit en atac de la seva bona defensa, però el marcador no reflectia el millor joc dels locals. Al minut 6, els groc i negres manaven al marcador 9-4 tot i el control del rebot. Al minut 7, una bona cistella de Rubén Fernández posava l’11-4 al marcador i provocava que el tècnic dels barcelonins, Roger Grimau, demanes el primer temps mort del partit. El temps mort no va efecte en els visitants, però si en els de Gerard Encuentra que van sortir amb una marxa més anul·lant totalment el joc ofensiu d’uns visitants que allargaven les jugades fins als darrers minuts de possessió i uns locals que marxaven al marcador 15-4 quan faltava un minut.
El primer període va arribar al final amb un marcador a favor dels locals per 15-7.

Martí Domingo

Segon Quart

Al segon període, els locals van sortir una mica més desconnectats permetent al JAC Sants apropar-se al marcador 21-11. Amb el pas dels minuts, els locals van anar agafant, a poc a poc, el control del partit de nou. Tornant a marxar de més de 10 al marcador (25-11 als quatre minuts). La intensitat defensiva, sumat a un arbitratge estricte, té les seves conseqüències i els lleidatans començaven a notar-les en alguns dels seus jugadors que sumaven massa personals.
El partit va mantenir el mateix guió, i els lleidatans continuaven ampliant l’avantatge (30-14 quan faltaven dos minuts).
Finalment, es va arribar al descans 32-18 a favor dels locals.

Tercer Quart

El desgast físic de la intensitat de la primera meitat, no va afectar els locals a l’inici del tercer període que començaven amb tres cistelles consecutives posant el 39-18 al marcador. Amb un parcial de 14-5 en els cinc primers minuts del partit (46-23).
Els visitants, a cop de triple, intentaven reduir distàncies, però la diferència al marcador aconseguida pels locals a la primera part permetia que, en un primer moment, això no fos un problema greu.

El problema però, va allargar-se els darrers quatre minuts del partit on els locals només van anotar 4 punts. Amb un parcial de 0-9 per al Jac Sant (46-32) que el Pardinyes no va poder evitar. El període va arribar al final 50-36 pels locals.

Pol Domingo

Últim Quart

Les faltes continuaven sent un problema pels locals que començaven l’últim període amb dues faltes del local Gasque, que sumava la cinquena. D’altra banda, el JAC Sants seguia tirant de tres per apropar-se al marcador amb un encert prou acceptable reduint l’avantatge local a onze punts (55-44).
A l’equador del període, el Pardinyes va tornar a entrar en el partit amb bones accions a la contra, encert des de la línia de 3 punts i un Mendiburu excel·lent en les assistències per tornar a aconseguir controlar el matx (62-46).
Quan faltaven dos minuts per finalitzar el partit, Gerard Encuentra va donar minuts al júnior Genís Solsona que disputava, així, el seu segon partit amb el primer equip del CB Pardinyes i que inaugurava la seva estadística amb un triple al primer llançament que realitzava.
El partit va finalitzar amb la quarta victòria dels lleidatans per 69-50.

Genis Solsona

69 C.B. PARDINYES – LLEIDA: Balsells (10), Rivas (7), Fernández (11), Gasque (2), Pol Domingo (8) | Jorge (11), Aventín (3), Mendiburu (10), Martí Domingo (4), Solsona (3).

50 BC JAC Sants
: Olivé (9), Magdaleno (12), González (10), Rodríguez (7), Renau (6), Balastegui (4), Alarcón (-), Aguilar (-), Pérez (2).

CATEGORIA: 5a Jornada Lliga EBA
ÀRBITRES: Olivares, JM. / Checa, D.
PARCIALS: 15-07//17-11//18-18//19-14.

Pots trobar totes les imatges del partit a càrrec d’en Pol Puertas a la nostra pàgina de Facebook i no oblidis seguir tota l’actualitat del nostre club al nostre Twitter i a Instagram.