El Mollerussa va derrotar clarament al Pardinyes per 67-47 en un partit que de bon inici els locals van marcar el terreny i van mostrar les seves credencials.

Un 8-0 de sortida amb dos triples inclosos sorprenia a un Pardinyes que va reaccionar bé i no es va ficar nerviós aturant aquest primer cop (10-8, min. 5). Però, novament un parcial de 12-2 disparava als locals al marcador (22-10, min. 10). El segon quart va ser més igualat, amb un Pardinyes lluitador que no marxava del partit i es ficava a només 7 punts (32-25, min. 19) però un triple al darrer segon dels del Pla d’Urgell deixava la diferència en 10 punts al descans (35-25).

Va ser un cop moral del que no es va refer el Pardinyes, que a base de lluita es tornava a ficar a 7 punts (37-30 min. 23), però el Mollerussa estava molt encertat exteriorment, i van tornar  a estirar el marcador ja definitivament al final del quart amb tres triples inclosos en aquest periode (51-35). El darrer quart va ser un tràmit que també es va decantar a favor dels locals fins al definitiu 67-47. Acaba així la primera volta amb un balanç negatiu de 2-6 pel Pardinyes que molt haurà de millorar per pujar llocs a la classificació.

67 CB MOLLERUSSA: Aumedes, M. (16); Goma, J.(-); López, I. (2); Cuenca, E.(-); Andrés, P. (15); Cuesta, P. (3); Rebollo, D. (6); Rodríguez, S. (13); Feixa, P.(-); Aumedes, J.(-); Feixa, P. (3); Feixa, Ll. (3).

47 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES-LLEIDA GROC: Benítez, A. (5); Balsells, H. (2); Zheng, L. (7); Alandete, A. (5); Capdevila, O. (2); Radulescu, A.(-); Benítez, R.(-); Solsona, G. (7); Rodríguez, A. (10); Alsinet, A. (9).

CATEGORIA: 1a Fase Junior Masculí

ÀRBITRE: Lahuerta M.

PARCIALS: 22-10; 13-15; 16-10; 16-12;