Inici de la segona fase de la competició amb un partit on el Mollerussa es va imposar al Junior Groc del Pardinyes per 61-48 en un partit igualat i només decidit a l’últim quart, on una tècnica al minut 34 que expulsava a Zheng, el millor dels visitants, va decidir el partit.

Fins aleshores, s’estava veient un partit molt igualat i competit per ambdós equips, conscients de la trascendència del xoc. Va començar molt bé el Pardinyes, molt ficat al partit i que agafava els primers avantatges del matx als primers minuts (2-7, min. 5). Però el Mollerussa va reaccionar, i amb tres triples al periode, el deixava amb lleuger avantatge local (18-13, min. 10). Novament un triple local a l’inici del segon quart va ficar 8 punts de diferència, però que van quedar neutralitzats amb una bona resposta dels groc-i-negres que no volien marxar del partit. Així, amb els millor minuts de joc del Pardinyes, s’arriben a ficar per damunt el marcador (27-30, min. 19), però dos pèrdues consecutives van portar al Mollerussa un punt a dalt al descans (31-30).

Tercer quart molt igualat, amb cap equip que donava el braç a tòrcer, i amb un Zheng estelar que portava el pes ofensiu dels del Segrià amb 20 punts acumulats fins al tercer quart, que acava amb un ajustat 45-42. Però, al darrer quart, i amb el partit amb la mateixa tònica i un 48-44 al marcador, va arribar el moment decisiu, amb una rigorosa tècnica a Zheng que li suposava l’expulsió del partit.  A partir d’aquell moment, un parcial de 10-0 va descolocar al Pardinyes, descomposats per l’expulsió del seu referent al partit i que ja no va poder reaccionar a l’embrenzida dels locals.

Una llàstima de final de partit, ja que els groc-i-negres van demostrar molt bona actitud i van jugar de tu a tu a un rival teòricament superior.

61 CB MOLLERUSSA: Aumedes, M. (13); Goma, J.(-); Cuenca, E.(-); Andrés, P.(-); Cuesta, P. (3); Rebollo, D. (4); Rodríguez, S. (10); Feixa, P. (16); Aumedes, J.(-); Feixa, P. (-); Feixa, Ll. (14).

48 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES-LLEIDA GROC: Benítez, A. (5); Balsells, H. (4); Zheng, L. (20); Plana, A. (10); Alandete, A. (2); Capdevila, O.(-); Grau, M.(-); Radulescu, A.(-); Benítez, R. (3); Solsona, G.(-); Rodríguez, A.(-); Alsinet, A. (4).

CATEGORIA: 2a Fase Junior Masculí

ÀRBITRE: Jimenez M.

PARCIALS: 18-13; 13-17;14-12; 16-6;