Partit entre el C.B.MOLLERUSSA contra el Junior Groc del C.B. PARDINYES, amb victòria visitant per 52 a 63.

El partit va començar amb els dos equips molt igualats, però un Pardinyes defensivament molt més actiu, el que li va permetre ficar-se al capdavant del marcador i finalitzar el primer quart 15 a 19. Al segon període, un parcial de 0-15 pels visitants, va fer que els de Pardinyes marxessin al marcador  amb una diferència favorable de 19, però els de Mollerussa van reduir la diferència en els darrers 3 minuts,  arribant al descans 26 a 36 pels visitants.

A la represa, la dinàmica va continuar amb el Pardinyes molt seriós defensivament i un Mollerussa intentant remuntar. S’entrava al darrer període amb els groc i negres 13 punts a dalt, cosa que no va canviar i el CB Pardinyes es va emportar una important victòria (52-63).

52 C.B. MOLLERUSSA: Prats (15), Seto (2), Lopez (2), Cuenca (-), Andres (11), Aumedes (2), Feixa, P. (7), Foyain (8), Feixa, L. (-), Goma (5)

63 C.B.PARDINYES GROC – LLEIDA: Gomez, A.(9), Roca, J.(4), Lesan,  J.(8), Guallar,  D.(3), Toledo M. (11), Padilla,  P.(-),Martin,  A.(9), Fons,  N.(3), Bernaus,  P.(10), Rodriguez (6), Alsinet, A.(-).

CATEGORIA: Junior Masculi Grup 5

ÀRBITRE: Zhuo J.

PARCIALS: 15-19; 11-17; 10-13; 16-14;