Partit disputat entre el CB Mollerussa i el CB Pardinyes Groc a les 9:30h. El partit va començar amb l’equip local imposant el seu joc i amb pèrdues de pilota de l’equip visitant, el que provocava que els locals agafessin els primers avantatges. Els següents quarts no van ser diferents, errades i pèrdues múltiples ens feien arriba al descans perdent per 30 punts. A la segona meitat hi va haver una reacció per part de l’equip visitant, que va aconseguir rebaixar la diferència fins als 20 punts, però ja no va donar temps per poder remuntar. Cal destacar que l’equip va competir de tu a tu davant l’equip local a la segona part.

77 CB MOLLERUSSA: Besora (12), Segura (20), Silvestre (6), Romero (6),Visa (5), Feixa (9), Roca (4), Boneu (6),Ibañez (7), Perez (2).

45 CB PARDINYES GROC-LLEIDA: Balsells (4), Dhiman (8), Vilaseca (6), Perez (2), Romero (15), Pou (-), Masich (2), Bube (4), Bañeres (2), Figuerola (2), Muñoz (-).

CATEGORIA: Infantil Masculi Grup 1

ÀRBITRE: De Toledo C.W.

PARCIALS: 21-10;21-7;20-16; 15-12