L’Ilerdauto Nissan Pardinyes es va emportar la victòria contra un rival directe en la classificació cosa que li permet situar-se molt a prop de les posicions que donen accés a jugar la final a quatre de minibàsquet.

El partit va estar molt igualat però el Ilerdauto Nissan Pardinyes a pas de formigueta a cada període aconseguia emportar-se alguns punts de avantatja encara que eren diferències molt petites al sumatori global es traduïa en una diferència molt important.

L’inici va estar marcat per la precipitació amb errors per part de tots dos equips conscients que el partit tenia una importància molt gran. A partir de la segona part el conjunt local va arribar més fresc que el rival i va aprofitar per sentenciar el matx. Amb aquesta victòria el Ilerdauto Nissan Pardinyes es col·loca tercer amb una victòria mes el basquet average al tercer classificat quan queden tan sols 3 partits.

62 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES- LLEIDA NEGRE: Ramirez (5), Palomino (7), Carrera (-), Gomez (6), Cortasa (2), Mauri (8), Ibars (11), P. Capell (7), M. Capell (4), Ribes (-), Cobos (8).

39 CB PENYA FRAGATINA: Larroya (3), Larroya (-), Reyes (2), Martinez (8), Lopez (1), Montull (6), Berenguer (2), Sorolla (-), Vaikasas (17).

CATEGORIA: Mini Masculi

ÀRBITRE: Caelles A.

PARCIALS: 7-6; 14-12; 7-6; 5-5; 7-4; 6-0; 8-2; 8-4

 

CatalanEnglishSpanish