Bon partit, el que es va viure el diumenge al pavelló municipal de Pardinyes, en el que els locals van sortir molt concentrats i amb moltes ganes de emportar-se una victòria contra un molt bon rival de la mateixa edat. La primera part es va decantar a favor del Ilerdauto Nissan Pardinyes que aconseguia agafar una renta de 15 punts que serien determinants (41-26).

La segona part va estar molt més igualada, amb un Força Lleida més endollat i controlant el rebot ofensiu, cosa que permetia atançar-se al marcador però, no el suficient com per capgirar el electrònic. Al final un bon partit entre dos grans equips.

78 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES- LLEIDA NEGRE: Ramirez (6), Palomino (4), Carrera (-), Gomez (12), Cortasa (4), Mauri (10), Ibars (14), P. Capell (16), M. Capell (6), Ribes (2), Cobos (4).

66 TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA CE B: Aouine (-), Carrera (6), Artacho (17), Cortada (4), Trillo (-), Casanova (4), Anghel (2), Taull (7), Vilagrasa (5), Barrachina (5), Valls (16).

CATEGORIA: Mini Masculi

ÀRBITRE: Garcia C.A.

PARCIALS: 11-4; 10-4; 8-13; 12-5; 7-11; 8-9; 10-8; 12-12