Partit disputadíssim el que vam viure el dissabte passat al pavelló Agnès Gregori on el líder invicte, el CB Cervera va tindre que suar de valent per emportar-se una victòria. El partit va estar marcat per la igualtat en tot moment, semblava que el Cervera al inici del primer període podia agafar una mica d’avantatge però els grocs i negres lluny de donar-se per vençuts aconseguien ficar-se a tant sols 1 punt per sota a la mitjà part.

La segona part va continuar igual  que la primera, amb màxima emoció, s’entraven als últims sis minuts amb el partit per decidir (60-66) va estar en aquest últims minuts on la superioritat física dels de la Segarra es va imposar fent un parcial de 2-11 que sentenciava el matx.

62 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES- LLEIDA NEGRE: Palomino (6), Carrera (-), Gomez (1), Cortasa (3), Mauri (19), Ibars (5), P. Capell (12), M. Capell (4), Ribes (1), Cobos (9).

77 C.B. CERVERA MOBEL LINEA: Sole (5), Dori (-), Pedros (11), Marsol (11), Ribalta (7), Albareda (4), Figols (-), Llacuna (2), Pubill (3), Rodriguez (-), Bonjoch (23).

CATEGORIA: Mini Masculi

ÀRBITRE: Vitoria D.

PARCIALS: 8-11; 13-16; 9-6; 8-6; 5-10; 11-12; 6-5; 2-11